stralende

30 eenvoudige tips voor een stralende huid!

Probeer 1 of alle tips die wij voor jou hebben opgeschreven voor een mooie, stralende huid. Zeker in de zomer neigen we naar een stralende huid, want wie wilt dit nou niet? Een stralende huid is iets wat vaak de belangrijkste prioriteit is op ieders beauty-to-do-lijst. Maar nu maak je je vooral zorgen of je huid gezond is en dat je hier iets aan wilt doen. Klinkt dat bekend?

Wanneer jij op zoek bent naar een stralende maar ook gezonde huid heb jij vast van alles op het internet opgezocht om erachter te komen hoe je die stralende huid krijgt. Je weet wel die stralende huid die celebraties ook hebben. Tot nu toe wordt je niet veel wijzer van het internet, tot vandaag!

Blader door onze tips die je gaan helpen om die stralende huid te bereiken!

  1. Inkopen die zonnebrand!

We weten het – je hebt het vast een miljoen keer gehoord, maar zonnebrandcrème dragen blijft de meest eenvoudige manier om een gezonde, stralende huid te behouden en er ook nog eens jonger uit te zien. 90% van de rimpels komt van blootstelling aan de zon. Het is zoveel makkelijker om schade te voorkomen dan achteraf proberen te herstellen. Dat betekent ook zonnebrandcrème smeren in de wintermaanden (!), wanneer de stralen even sterk zijn kunnen ze reflecteren op gebouwen of zelfs op sneeuw. Zoek naar een crème met een zogeheten BroadSpectrum formule. Deze formule waakt tegen UVA-stralen (die voortijdige huidveroudering veroorzaken) en UVB-stralen (een van de hoofdoorzaken van huidkanker).


(Wij raden jou de producten van Guinot aan)

  1. Maak je make-up kwasten eens in de zoveel tijd schoon!

Uit een Brits onderzoek bleek dat 72% van de vrouwen hun penselen of kwasten nooit schoonmaakt, ook al verzamelen de kwasten onwijs veel vuil en bacteriën die puisten kunnen veroorzaken – niet iets wat je wilt als je juist een stralende huid wilt. Iedere twee tot drie weken is het belangrijk dat je jouw make-up kwasten schoonmaakt. Meng een paar druppels gezichtsreiniger of shampoo en lauw water in een kopje, spoel de borstels rond, spoel af met lauw water, dep ze een beetje droog en laat ze verder opdrogen.

  1. Inslaan van noten!

Amandelen bijvoorbeeld zijn rijk aan selenium, dit verhoogd de huidelasticiteit en kan zelfs huidkanker verminderen. Neem walnoten – die vol zitten met omega-3 vetzuren – om ontstekingen te verminderen en uitbraken te remmen. Voeg tot slot wat macadamia noten toe aan je dagelijkse voeding voor een stralende huid. Deze noten zitten vol met oliën en vetzuren van hoge kwaliteit die helpen bij het huidherstel en zelfs verjonging!

  1. Het is tijd voor een serum

Ben je al heel goed bezig met het gebruiken van een crème of lotion? SUPER! Maar dan ben je er eigenlijk nog niet. Een serum is namelijk veel geconcentreerder dan een crème of lotion. Een serum bevat de werkende stoffen die ervoor zullen zorgen dat je sneller bereikt waar je wilt zijn met je huid.

stralende

  1. Gebruik je huidverzorging in de goede volgorde

Wanneer je last hebt van huidproblemen, denk hierbij aan acne, roodheid, gloeiende huid, maar ook fijne lijntjes en rimpels. Dan is het onwijs belangrijk dat je jouw huidverzorgingsproducten in de juiste volgorde leert gebruiken. Je begint altijd met je reiniging, daarna is het serum aan de beurt, dan de crème en als laatste gebruik je pas je zonnebrand. Wanneer je make-up gebruikt zorg dan dat je make-up gebruikt die de huid niet uitdrogen maar juist extra voeding geven.

  1. Maak je smartphone schoon

Volgens verschillende studies kan bijvoorbeeld je iPhone waar je je handen niet van af kunt houden voor meer ziektekiemen zorgen dan een openbaar toilet! In feite zijn de glazen touchscreens op de mobiele apparaten zo goed in het verspreiden van virussen dat het te vergelijken is met niezen in iemands gezicht. Hier is een enge gedacht: al die ziektekiemen belanden precies op je wang en kaaklijn elke keer als je je telefoon opneemt, hierdoor ontstaan vlekken en irritaties. Om je telefoon vrij van bacteriën te houden is het belangrijk dat je je telefoon een paar keer per dag schoonmaakt met antibacteriële doekjes.

En dit zijn pas de eerste 6 tips, volgende maand komen we met de volgende tips dus houdt onze blog of Facebook pagina in de gaten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *