Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Handverzorging

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw handen? Worden deze niet (te) vaak vergeten? Met een goede, regelmatige verzorging van uw handen zijn deze problemen heel goed te voorkomen. Of misschien heeft u wel eens gespleten nagels of blijft uw nagellak niet mooi zitten. Daar helpen wij u graag mee door middel van een manicure!

Manicure

Uw handen zijn uw visitekaartje! Daarom zorgen wij er graag voor dat deze er perfect uitzien.

Een manicure is een totale hand- en nagelverzorging. Een goede manicure voorkomt droge en ruwe handen, gescheurde nagels, en pijnlijke nagelriemen. Tijdens een manicure verzorgen wij o.a. de nagelriemen met een nagelriemolie en krijgt u een heerlijk handbadje. Uw nagels worden in de door u gewenste vorm gevijld en desgewenst gelakt of gepolijst. Afhankelijk van hoe uitgebreid u het wilt hebben verzorgen we uw handen met een verzorgende crème en ontspannende handmassage. Zo zorgt u niet alleen goed voor uw handen, maar ontsnapt u voor een moment ook even helemaal aan de dagelijkse drukte!

Kijk bij de prijslijst voor de verschillende behandelingen.

Au Bain Marieke - manicure - Handmassage

Online een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Maak voor manicure eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste en plan een afspraak in. Contact opnemen mag natuurlijk ook: 0161-43 13 38.