Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Lichaamsbehandelingen

Bent u op zoek naar ontspanning in deze, vaak stressvolle, tijd? Bij Au-Bain Marieke kunt u terecht voor verschillende lichaamsbehandelingen. Bijvoorbeeld een heerlijke lichaamsmassage of lichaamspeeling. Regelmatig een moment van ontspanning ervaren is niet alleen goed voor uw lichaam en geest. Het verhoogt ook uw weerstand! Stress en vermoeidheid nemen af en u zit weer lekkerder in uw vel.

Au-Bain Marieke biedt verschillende ontspannende massages aan, waaronder:

Anti stress massage 60 minuten € 75,00
Rug, nek en schouder massage 30 minuten € 37,50
Lichaamspeeling (verwijderen van dode huidcellen) € 75,00
Lichaamspeeling en half uurs anti-stress massage € 37,50

Weg met het plaatselijk vet door cavitatie!

Je kent het vast wel: plaatselijk vet dat maar niet weg wilt, hoeveel je ook sport én hoe gezond je ook eet. Het is een veelvoorkomend probleem. Zeker naarmate je ouder wordt. Het nieuwe revolutionair afslanksysteem C-CAV pro helpt om plaatselijk af te slanken en cellulitis effectief aan te pakken. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder chirurgische ingreep en met gegarandeerd (direct) zichtbare resultaten!

Hoe werkt C-CAV pro?

C-CAV pro is de nieuwe, ontspannende techniek die vet-cellen bestrijdt op een veilige, niet schadelijke manier. Het is volledig pijnloos, krachtig en effectief. Via warmte (LEDS) en ultrasone geluidsgolven worden de wanden van vet-cellen verzwakt en afgebroken, ook wel cavitatie (CAV) genoemd. De afgebroken vet-cellen worden op een volledig natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Het blijvende resultaat is te vergelijke met liposuctie. Om een optimaal resultaat te bereiken, zijn er 6 à 8 sessies nodig met, nadien, afhankelijk van persoon tot persoon, een onderhoudssessie van 1 keer per maand.

Au Bain Marieke - Lichaamsbehandelingen

De zones die behandeld kunnen worden met de C-Cav pro:

Buik, maag, dijen, billen, benen, heupen, lovehandles, rug en armen.

Prijzen

Proefbehandeling per zone                             € 40
Nabehandeling of behandeling per keer      € 60

Online een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste en plan een afspraak in. Contact opnemen mag natuurlijk ook: 0161-43 13 38.