Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne kristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden. In tegenstelling tot een chemische peeling kan bij een microdermabrasie behandeling de diepte en werking zeer nauwkeurig bepaald worden en zelfs per behandeld gebied aangepast worden. Hierdoor is de microdermabrasie uitermate geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld littekens en pigmentatie.

Daar een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen én nieuwe huidcellen stimuleert, zijn ook rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling met microdermabrasie zeer goed te behandelen.

EFFECTIEVE HUIDVERJONGING IS HET GEVOLG! Bij microdermabrasie is geen kans op allergische reacties of littekens. Bovendien is de behandeling pijnloos en is geschikt voor elk huidtype (ook de donkere) en elke leeftijd. U kunt microdermabrasie één keer doen of als kuur. Na de behandeling: U heeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. De behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasiekuur een egale, zachte en stralend gezonde huid.

Deze behandeling kan geïntegreerd worden met andere !QMS behandelingen.