Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

The Moment Your Skin Changed. Forever.

Wanneer de producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Dermalogica is een behandelmethode die gebaseerd is op Face MappingFace Mapping is een revolutionaire nieuwe manier van huidanalyse, ontwikkeld door The International Dermal Institute exclusief voor Dermalogica.

Voor de allereerste keer, hebben professionele skin care therapists een uitgebreide techniek waarmee ze elk punt van de huid van de klant kunnen analyseren.

Face Mapping verbetert niet alleen de effectiviteit van elke behandeling, maar maakt ook het productadvies voor producten voor thuisgebruik zo persoonlijk mogelijk.
Door middel van deze techniek kunnen we voor elke klant een behandeling op maat verzorgen.