Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Masters Colors

Master Colors - Au-Bain MariekeMake-up die u meteen mooier maakt! De verzorgende, minerale en huidvriendelijke make-up van Masters Colors spelen niet alleen in op de laatste trends op make-up gebied. Ze bevatten tevens allemaal huidverbeterende ingrediënten!  Voor elk huidtype de juiste textuur of kleur. De make-up van verstoort de huidverzorgingsproducten en treatments niet, het is juist een extra aanvulling.

Het geeft u persoonlijkheid een prachtig accent, én biedt een oplossing voor alledaagse kleine zorgen zoals couperose, kleurloze wenkbrauwen of korte wimpers.

De make-up van Masters Colors is lang houdbaar en worden bovendien geleverd in handige verpakkingen. Deze verpakkingen zijn veelal uitgerust met een spiegeltje en materiaal (kwastje, donsje) om de make-up aan te brengen.

Ga voor make-up tips en naar: www.masterscolors.com

Meer informatie of een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook telefonisch via 0161-43 13 38. Of maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste. Vervolgens plant u zelf een afspraak in.