qms foto

 

Heeft u de laatste tijd het gevoel dat uw huid steeds slapper wordt? De hoeveelheid collageen in de huid bepaalt de stevigheid, deze neemt af wanneer je ouder wordt.

!QMS heeft een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer "op te vullen", waardoor de huid zijn jeugdigheid terugkrijgt. !QMS gebruikt vloeibaar collageen. Dat trekt in de huid en neemt maar liefst 300 x de eigen omvang aan vocht aan, waardoor het de huid als het ware vult.

De Duitse plastisch chirurg Dr. Erich Shulte heeft !QMS ontwikkeld. Hiermee heeft hij het voor het eerst mogelijk gemaakt om het verouderingsproces van de huid te vertragen en de huid zelfs gedeeltelijk te verjongen!


Neo Tissuedermie

Deze behandeling brengt op een natuurlijke manier collageen voor langere tijd in de huid. Het zorgt voor een stevige en veerkrachtige huid, laat fijne lijntjes verdwijnen en verbetert de contouren van het gezicht. Het weefsel wordt vernieuwd en ook het in balans brengen van de huid zowel vocht als vethuishouding krijgen in deze behandeling alle aandacht.
Tarief per behandeling: € 95,00


Ultraschall therapie

De allernieuwste methode van !QMS bestaat uit de Ultraschall therapie. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een geavanceerd apparaat dat geluidsgolven tot diep in de 7de huidlaag brengt waardoor steuncollageen deze diepte kan bereiken. Daar bevinden zich de spieren de behandeling zet deze aan tot samentrekking waardoor de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbetert. Al na één behandeling, is er een overduidelijk resultaat zichtbaar.
Tarief per behandeling: vanaf € 79,50


Classic

Bij een futloze of verslapte huid, werkt de !QMS classic behandeling bijzonder effectief. De huid wordt eerst diep gevoed met collageen. Om de werkzame stoffen optimaal in de huid door te laten dringen, wordt er een modellagemasker aangebracht met als resultaat een stralende en verstevigende huid. Deze behandeling is ook geschikt voor cliënten die een plastische of cosmetische operatieve ingreep overwegen.
Tarief per behandeling: € 95,00


I.T.E.M. Tab

Deze korte versie van een !QMS behandeling is vooral gericht op het herstellen van het vochtgehalte in de huid. Het aanbrengen van een speciaal gezichtsmasker staat centraal hierin.
Tarief per behandeling: € 87,50


SK Alpha

Deze behandeling is ter verbetering van de doorbloeding en het verwijderen van afvalstoffen waarbij de diepere huidlagen een frisse boost krijgen. Het stimuleert een betere doorbloeding van de huid en is zeer geschikt aan het begin van een nieuw seizoen maar ook voor mensen die met het !QMS huidverjongingsysteem willen starten.
Tarief per behandeling: € 92,50


Gecombineerde behandelingen

Neo Tissue dermie & Ultraschall € 107,50
I.T.E.M. tab & Ultraschall € 95,00

Vip behandeling € 155,00
Lift-o-Firm & I.T.E.M. tab € 95,00

Classic & I.T.E.M. tab € 102,50

 

Aan elke !QMS behandeling kunnen enkele opties toegevoegd worden namelijk zuurstof (€ 15,00 extra), Ultraschall (€ 25,00 extra) of Microdermabrasie (€ 25,00 extra).