Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Décaar Paris is een modern cosmeceutical merk. Het merk is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie.

Décaar visie

De visie van décaar is dat de schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid. Décaar levert innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en -behandelingen. De resultaten zijn dermatologisch bewezen en de producten kunnen worden gebruikt voor verschillende huidtypen.

Décaar producten worden ondersteund door natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jou huid, jouw lichaam en (ook niet geheel onbelangrijk) het milieu.

decaar

Zichtbare huidverbetering

Décaar staat voor eerlijkheid, bij deze producten komen geen loze beloftes om de hoek kijken. Het is gewoon goede cosmetica die ervoor zorgt dat jouw huid gaat stralen!

Bij Décaar bestaan er verschillende lijnen die elk hun eigen huidprobleem willen oplossen. Heb je last van acne, pigmentvlekken, een gevoelige huid of fijne lijntje en/of rimpels? Voor ieder huidprobleem heeft décaar een mooie lijn gemaakt.

Naast de verschillende lijnen is het belangrijk om te weten dat décaar werkt met 100% zuivere ingrediënten.

De behandeling

Er zijn twee verschillende Décaar behandelingen bij Au Bain Marieke in Bavel:

Algae peeling regimen

decaar

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

De DÉCAAR Algae Peeling Regimen werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de
productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DÉCAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd.

Geschikt voor:
– Acne & de vette huid.
– Droge huid.
– Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
– Couperose.
– Rosacea.
– Littekens.
– Grove poriën.

Behandeldoelen:
– Het stoppen van ontstekingen.
– Het normaliseren van de talgklieren.
– Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën.
– Stimuleren van regeneratie.
– Verzachten van de huid.
– Stimuleren van de collageenproductie.

Prijs: € 79,50 voor 75 min.

Breath Of Life

Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.

De DÉCAAR  Breath of Life behandeling is bedoeld voor elk type huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

Breath of Life:
– Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen.
– Normaliseert de vochtbalans.
– Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels.
– Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
– Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen.
– Helpt bij de bloedcirculatie.
– Activeert het herstel van de epidermale cellen.
– Vermindert roodheid en ontsteking.

De Breath of Life behandeling is geschikt voor elk huidtype.

Wil je meer informatie over Décaar of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!