Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Décaar Paris

Décaar Paris is een modern cosmeceutical merk. Het merk baseert zich op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Décaar streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te bieden. Zodoende is Décaar goed voor zowel uw huid, uw lichaam als voor het milieu!

Décaar Paris visie

Décaar levert innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen. De resultaten zijn dermatologisch bewezen en de producten kunnen worden gebruikt voor verschillende huidtypen.

Decaar paris bij Au-Bain Marieke

Zichtbare huidverbetering

Décaar staat voor eerlijkheid. Bij deze producten komen geen loze beloftes om de hoek kijken. Het is gewoon goede cosmetica die ervoor zorgt dat jouw huid gaat stralen!

Décaar Paris heeft verschillende lijnen die elk hun eigen huidprobleem oplossen. Heb je last van acne, pigmentvlekken, een gevoelige huid of fijne lijntje en/of rimpels? Voor ieder huidprobleem heeft Décaar een mooie lijn gemaakt.

Ook is het belangrijk om te weten dat Décaar werkt met 100% zuivere ingrediënten. De producten zijn vrij van parabenen, synthetische kleurstoffen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie.

De Décaar Paris behandelingen

Bij Au-Bain Marieke in Bavel-Breda doen we zowel de Algae peeling regimen als de Breath of life behandeling van Décaar Paris.

Algae peeling regimen

decaar

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

Tevens werkt de Décaar Algae Peeling Regimen biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen vervolgens de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Omdat deze cellen  zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de Décaar Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd.

Geschikt voor:
– Acne en grove porien;
– Droge en vette huid;
– Pigmentatieproblemen en pigmentvlekken;
– Couperose en rosacea;
– littekens;

Behandeldoelen:
– Het stoppen van ontstekingen en het normaliseren van de talgklieren;
– Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën;
– Stimuleren van de collageenproductie in- en regeneratie van de huid;
– Maar ook het verzachten van de huid.

Prijs: € 79,50 voor 75 min.

Breath Of Life

Zuurstof is essentieel voor de huid. Het verjongt de doffe en verouderde huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten. Hierdoor functioneert de huid minder goed. Een droge of doffe huid maakt onnodig jaren ouder. Daarnaast zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.

Net als de Algae peeling regimen, is de Breath of Life behandeling geschikt voor elk huidtype. In het bijzonder voor de huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

Breath of Life:
– Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen en normaliseert de vochtbalans;
– Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels;
– Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd;
– Helpt bij de bloedcirculatie en verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen;
– Activeert het herstel van de epidermale cellen;
– Daarnaast vermindert het roodheid en ontsteking.

Meer informatie of een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook telefonisch via 0161-43 13 38. Of maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste. Vervolgens plant u zelf een afspraak in.