Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Atamé

Atamé is een huidverzorgende tonic die zowel een zuiverende als kalmerende werking heeft. De tonic is samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen. Speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid. De aanpak van huidaandoeningen met Atamé is heel eenvoudig: u gebruikt slechts één product, de huidverzorgingstonic.

Er zijn verschillende varianten, aangepast aan het huidtype en/of aan de aard van de problemen. Zo richt Atamé zich heel precies op uw persoonlijke problematiek.

Daarnaast, en dat geldt voor alle varianten, maakt de tonic de huid glad, zacht en elastisch. Maar werkt ook perfect als dagelijkse dieptereiniging voor een normale huid.

Au-Bain Marieke - Atamé

Gebruik

Het is raadzaam om de eerste 6 weken een kuur te volgen. Overleg voor gebruik met een van onze specialisten, welke kuur het beste bij uw huid past. Het kan zijn dat u de lotion eerst wat vaker per dag dient te gebruiken en/of dat u tijdens de kuur liever geen crème aanbrengt ’s nachts.  Hierdoor  raken de poriën niet verstopt en kan het product optimaal inwerken. Daarna kan de lotion probleemloos met uw andere verzorgingsproducten worden gebruikt.

Atamé Aktief

De variant Aktief is in het bijzonder geschikt voor ernstige, hardnekkige en/of lang bestaande onzuiverheden. Tevens behandeld de Aktief tonic ook vetpuistjes op nek, rug en schouders.

Prijs: 100 ml € 34,50, 250 ml € 69,00

Atamé Sensitief

Atamé Sensitive is geschikt voor een gevoelige, schilferige huid en voor de huid met couperose. Het ontspant, kalmeert en reinigt de huid. Daarnaast remt het irritatie en het ontstaan van onzuiverheden af.

Prijs: 100 ml € 34,00, 250 ml € 65,00, 500 ml € 110,00

Meer informatie of een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook telefonisch via 0161-43 13 38. Of maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste. Vervolgens plant u zelf een afspraak in.