Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Art Deco

ArtDeco is een Duitse cosmeticamerk met de ambitie essentieel te zijn in het dagelijkse beautyritueel. Het is de trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Innovatieve ideeën staan voorop om altijd het statement van betaalbare luxe te waarborgen. Individuele schoonheid, de kunst van make-up en een bron van inspiratie zijn de keypeilers van ArtDeco. Leuk om te weten: elke seconde wordt er ergens op de wereld een ArtDeco product gekocht.

Het geeft u persoonlijkheid een prachtig accent, én biedt een oplossing voor alledaagse kleine zorgen zoals couperose, kleurloze wenkbrauwen of korte wimpers.

De make-up is lang houdbaar en worden bovendien geleverd in handige verpakkingen. Deze verpakkingen zijn veelal uitgerust met een spiegeltje en materiaal (kwastje, donsje) om de make-up aan te brengen.

Meer informatie of een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook telefonisch via 0161-43 13 38. Of maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste. Vervolgens plant u zelf een afspraak in.