Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Huidverzorging

Wij starten de behandeling met het bespreken van uw wensen gevolgd door een uitgebreide huiddiagnose. Vervolgens stellen wij een behandelplan voor de huidverzorging samen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen en budget en onze mogelijkheden.

Huiddiagnose

Voor iedere behandeling maken wij een analyse van uw huid. Uw behandeling is daarom altijd op maat. Het maakt hierbij niet uit of het om een basis- of uitgebreide behandeling gaat. Het resultaat is altijd een verbetering en stabilisering van uw huid. En bovendien niet te vergeten: ontspanning van uw lichaam!

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen die ervoor zorgen dat u naar huis gaat met een verzorgende huid!

Het eerste bezoek aan een nieuwe salon kan lastig zijn. Er is zoveel te kiezen en u wilt natuurlijk het beste resultaat halen. Wij kunnen samen met u een keuze maken aan de hand van uw wensen en verwachtingen. Wanneer u contact met ons opneemt, helpen wij u daar uiteraard graag bij.

Uitgebreide gelaatsbehandeling

Deze behandeling biedt u heel veel. Uw gelaat ondergaat allereerst een intensieve dieptereiniging, gevolgd door een peeling, het verwijderen van onzuiverheden EN een heerlijke massage. Ook wordt er een masker opgebracht dat uw huid goed zal doen.

Au-Bain Marieke - Beauty Wellness huidverzorging

Basis gelaatsbehandeling

Deze behandeling biedt u een gedeelte van de uitgebreide gelaatsbehandeling. U bepaalt welk deel van deze uitgebreide gelaatsbehandeling u ondergaat.

Kijk voor de diverse heerlijke en effectieve gelaatsbehandelingen eens bij het merk van uw voorkeur, zoals een Guinot behandeling, Dermalogica behandeling, Décaar behandeling en de !QMS behandeling.

Huidverbetering

Huidverzorging en huidverbetering zijn twee verschillende takken in de schoonheidswereld. Wanneer u last heeft van huidproblemen zoals bijvoorbeeld: acne, rosacea of couperose maar ook rimpels vallen hier onder. Dan wordt er vaak gekozen voor een huidverbeterende behandeling. Lees hier meer over huidverbetering.

Online een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste en plan een afspraak in. Contact opnemen mag natuurlijk ook: 0161-43 13 38.