Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Huidverzorging

Wij starten de behandeling met het bespreken van uw wensen. Daarna maken wij een uitgebreide huiddiagnose en stellen wij een behandelplan samen dat voldoet aan uw wensen en budget en onze mogelijkheden. Wij plannen uw behandelingen in en voeren ze uit. We hebben een keuze uit onderstaande behandelingen:

Huiddiagnose

Voor iedere behandeling maken wij een analyse van uw huid. Uw behandeling is daarom altijd op maat. Of het nu gaat om een basis- of uitgebreide behandeling, maakt hierbij niet uit. Het resultaat is altijd een verbetering en stabilisering van uw huid. En natuurlijk niet te vergeten: ontspanning van uw lichaam!

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen die ervoor zorgen dat u naar huis gaat met een verzorgende huid!

Het eerste bezoek aan een, voor u, nieuwe salon kan lastig zijn. Welke behandeling gaat u nu kiezen? Natuurlijk kunnen wij samen met u een keuze maken aan de hand van uw wensen en verwachtingen. Wanneer u contact met ons opneemt, helpen wij u daar uiteraard graag bij.

Uitgebreide gelaatsbehandeling

Deze behandeling biedt u heel veel. Uw gelaat ondergaat allereerst een intensieve dieptereiniging, gevolgd door een peeling en massage. Ook eventuele oneffenheden worden verwijderd.

Basis gelaatsbehandeling

Deze behandeling biedt u een gedeelte van de uitgebreide gelaatsbehandeling. U bepaalt welk deel van deze uitgebreide gelaatsbehandeling u ondergaat.

Kijk voor de diverse gelaatsbehandelingen bij het merk van uw voorkeur. Wij geven u wat voorbeelden van heerlijke en effectieve behandelingen: Guinot behandeling, Dermalogica behandeling, Décaar behandeling, !QMS behandeling.

Huidverbetering

Huidverzorging en huidverbetering zijn twee verschillende takken in de schoonheidswereld. Wanneer u last heeft van huidproblemen zoals bijvoorbeeld: acne, rosacea, couperose maar ook rimpels vallen hier onder. Dan wordt er vaak gekozen voor een huidverbeterende behandeling. Lees hier meer over huidverbetering.