Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Permanente make-up

De make-up die u ’s ochtends zorgvuldig heeft aangebracht, vervaagt in de loop van de dag. Dat is jammer, want eigenlijk zou u er de hele dag stralend en perfect verzorgd uit willen zien. Dat kan: met permanente make-up bent u altijd verzekerd van een perfect verzorgd uiterlijk, de hele dag door. Zelfs tijdens extreme omstandigheden zoals zwemmen, sporten of na een lange werkdag, blijft u er stralend uitzien.

De biologische pigmentstoffen waarmee wij werken worden uiterst secuur in de door u gewenste vorm of kleur aangebracht in de opperhuid. Deze natuurlijke stoffen veroorzaken geen allergische reacties, en zijn dus geschikt voor alle huidtypes.

Wat is permanente make up?

Bij permanente make-up worden kleurpigmenten door middel van een micro-tatoeage zichtbaar op het gelaat aangebracht. Veiligheid en hygiëne staan hierbij centraal. Het resultaat blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar aanwezig.
Het gaat om het aanbrengen van:
– wenkbrauwen
– eyeliner, boven en onder

De kleurintensiteit kan volledig naargelang de behoeftes en verlangens van de klante aangebracht worden.

Sinds augustus 2007 is Au-Bain Marieke in het bezit van de vergunning voor het uitvoeren van permanente make-up volgens de normen van de Keuringsdienst van Waren. Na een grondige inspectie door de GGD zijn we gecertificeerd om de behandelingen te mogen uitvoeren. Veiligheid en hygiëne staan hierbij centraal. Lees meer over permanente make-up in onze blog of neem dan contact met ons op als u vragen heeft.

Online een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste en plan een afspraak in. Contact opnemen mag natuurlijk ook: 0161-43 13 38.