Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Permanente make-up

De make-up die u ’s ochtends zorgvuldig heeft aangebracht, vervaagt in de loop van de dag. Dat is jammer, want eigenlijk zou u er de hele dag stralend en perfect verzorgd uit willen zien. Dat kan: met permanente make-up bent u altijd verzekerd van een perfect verzorgd uiterlijk, de hele dag door. Zelfs tijdens extreme omstandigheden zoals zwemmen, sporten of na een lange werkdag, blijft u er stralend uitzien.

De biologische pigmentstoffen waarmee wij werken worden uiterst secuur in de door u gewenste vorm of kleur aangebracht in de opperhuid. Deze natuurlijke stoffen veroorzaken geen allergische reacties, en zijn dus geschikt voor alle huidtypes.

Door middel van een micro-tatoeage wordt make-up zichtbaar op het gelaat aangebracht. Veiligheid en hygiëne staan hierbij centraal. Het resultaat blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar aanwezig.
Het gaat om het aanbrengen van:
– wenkbrauwen
– eyeliner, boven en onder
– lipliner

Sinds augustus 2007 is Au-Bain Marieke in het bezit van de vergunning voor het uitvoeren van permanente make-up volgens de normen van de Keuringsdienst van Waren. Na een grondige inspectie door de GGD zijn we gecertificeerd om de behandelingen te mogen uitvoeren. Veiligheid en hygiëne staan hierbij centraal.