Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Guinot

Guinot richt zich vooral op huidverbetering: de huid zichtbaar gezonder en vitaler maken. Hierbij staan kwaliteit, professionaliteit en resultaat hoog in het vaandel.

Guinot is wereldleider in de schoonheidsverzorging met meer dan 10.000 instituten. Daarbinnen worden exclusieve instituut-behandelingen aangeboden.
Voor thuis is er, zowel voor vrouwen als mannen, een complete lijn geavanceerde producten voor gelaat, lichaam en zon.

Bij Au-Bain Marieke kunt u kiezen uit de volgende Guinot behandelingen.

Au-Bain Marieke - Guinot1

Hydrapeel

Deze behandeling is beschikbaar in twee verschillende varianten die zal worden bepaald op basis van de schoonheidsdoelen en de mate van de gevoeligheid van de huid van de klant.
-Hydra Peeling PH: exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid.
-Hydra Peeling Hydrabrasion: bevrijdt de huid van dode cellen op het huidoppervlak en herstelt de uitstraling. Deze behandeling is met name geschikt voor de gevoelige huid.

Na de exfoliërende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet!
De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en voedt.

Au-Bain Marieke - Guinot2

Hydradermie cellulair energy


Verjongt de huid, door het verhogen van de celactiviteit. Deze exclusieve, bekroonde behandeling werkt door een combinatie van ionisatie (waarbij voedende stoffen diep in de huid trekken) en een liftende massage.
Afhankelijk van de behoefte (hydratatie, versteviging of reiniging) van uw huid zijn er vijf versies van deze behandeling mogelijk.
Resultaat na de behandeling:
-De gelaatstrekken ontspannen
-Het gezicht ziet er jonger uit
-De huid krijgt een nieuwe uitstraling

Au-Bain Marieke - Guinot3

Hydradermie Lift

Een liftende behandeling die door de spierstimulatie de gezichtscontouren verstevigd!
Het resultaat na de behandeling:
-De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug
-De cel-activiteit wordt weer op gang gebracht

Au-Bain Marieke - Guinot4

Lift Summum

Deze nieuwe behandeling, biedt effectieve huidverbetering met direct zichtbaar resultaat! Het is een manuele behandeling voor gezicht, hals en decolleté met een Intensieve Verstevigende & Liftende werking.

De unieke combinatie van liftende massagegrepen, rimpelvuller en specifieke gezicht- en decolleté maskers zorgen voor een
langdurig resultaat.

Au-Bain Marieke - Guinot5

Soin aromatic

Een natuurlijke manuele behandeling op basis van essentiële oliën en plantenconcentraten. Tijdens een ontspannende drukpuntmassage, worden de essentiële oliën worden.
Na deze massage wordt er, afgestemd op de wens van de cliënt, een masker samengesteld op basis van plantenextracten.

Au-Bain Marieke - Guinot6

Age Summum

Guinot stopt de tijd met de nieuwe anti-ageing gezichtsbehandeling Age Summum Treatment.
Vermindert tekenen van huidveroudering in 4 stappen:

1. Dermabrasie; Vernieuwt de huid door dode huidcellen te verwijderen.
2. Regenererend anti-agening serum; stimuleert celregeneratie met o.a. pure vitamine C
3. Anti-ageing gezichtsmassage; Verstevigt de huid met o.a. hyaluronzuur
4. Anti-agening gezichtsmasker met glans boost; herstelt de glans voor een zichtbaar jongere uitstraling met o.a. pro-collageen

Au-Bain Marieke - Guinot7

 

Eye Logic

Eye Logic is een behandeling specifiek voor de ogen. De behandeling is ontwikkeld speciaal voor deze kwetsbare zone en gericht op wallen en donkere kringen, kraaien pootjes en fronsrimpel.
Het serum gel Yeux age logic wordt door ionisatie met het hydradermie apparaat door de huid opgenomen en heeft een drainerend effect.
Er wordt een verfrissend en liftende massage uitgevoerd rond de ogen.
Hierna volgt het vlies masker die een ontspannende werking heeft en de ogen weer laat stralen.

Meer informatie of een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook telefonisch via 0161-43 13 38. Of maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste. Vervolgens plant u zelf een afspraak in.