Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Guinot

Guinot richt zich vooral op huidverbetering, door de huid zichtbaar gezonder en vitaler  te maken. Hierbij staan kwaliteit, professionaliteit en resultaat hoog in het vaandel.

Guinot is wereldleider in de schoonheidsverzorging dat wordt gebruikt in meer dan 10.000 instituten. Ook voor thuis is er, zowel voor vrouwen als voor mannen, een complete lijn geavanceerde producten voor gelaat, lichaam en zon. De producten van Guinot bevatten geen parabenen en worden daarnaast niet getest op dieren. Goed voor zowel de mens als het milieu!

Bij Au-Bain Marieke kunt u kiezen uit de volgende Guinot behandelingen:

Au-Bain Marieke - Guinot 1

Hydrapeel van Guinot

Er zijn twee verschillende Hydrapeel behandelingen. Uw wensen en de mate van de gevoeligheid van uw huid bepalen welke behandeling het best aansluit.
-Hydra Peeling PH: exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen. Daarnaast verheldert het de teint. Met als resultaat: een stralende huid.
-Hydra Peeling Hydrabrasion: bevrijdt de huid van dode cellen op het huidoppervlak. Hierdoor herstelt de uitstraling. Deze behandeling is met name geschikt voor de gevoelige huid.

Vervolgens krijgt u een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet!
De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker. Een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en tevens voedt.

Au-Bain Marieke - Guinot 2

Hydradermie cellulair energy


Deze behandeling verhoogt van de celactiviteit. Hierdoor verjongt de huid. Deze exclusieve en bekroonde behandeling werkt door een combinatie van ionisatie (waarbij voedende stoffen diep in de huid trekken) en een liftende massage.

Afhankelijk van de behoefte van uw huid zijn er vijf versies van deze behandeling mogelijk. Resultaat na de behandeling:
– De gelaatstrekken ontspannen
– Het gezicht ziet er jonger uit
– De huid krijgt een nieuwe uitstraling

Au-Bain Marieke - Guinot 3

Hydradermie Lift

Wanneer we ouder worden, hebben we de neiging om onze spieren minder vaak te gebruiken. Als gevolg verliest de huid haar toon en contouren om zich te ontspannen.

Hydradermie Lift tilt de gelaatstrekken op door de gezichtsspieren te stimuleren. Hierdoor lijkt het gezicht jonger en zichtbaar opgetild in slechts een paar minuten!

– De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug.
– Tevens wordt de cel-activiteit weer op gang gebracht.

Au-Bain Marieke - Guinot 4

Lift Summum

Deze nieuwe behandeling, biedt effectieve huidverbetering met direct zichtbaar resultaat! Het is een manuele behandeling voor gezicht, hals en decolleté. Met als doel een intensieve verstevigende en liftende werking.

De unieke combinatie van liftende massagegrepen, rimpelvuller en specifieke gezicht- en decolleté maskers zorgen voor een
langdurig resultaat.

Au-Bain Marieke - Guinot 5

Soin aromatic

Een natuurlijke manuele behandeling op basis van essentiële oliën en plantenconcentraten. Eerst ontvangt u een ontspannende drukpuntmassage. Hierbij worden essentiële oliën gebruikt.

Vervolgens wordt er, afgestemd op uw wens, een masker samengesteld op basis van plantenextracten.

Au-Bain Marieke - Guinot 6

Age Summum

Guinot stopt de tijd met de nieuwe anti-ageing gezichtsbehandeling Age Summum Treatment. Doordat het de tekenen van veroudering onmiddellijk behandeld, is de behandeling hét alternatief voor plastische chirurgie. 

Het vermindert tekenen van huidveroudering door middel van  de volgende 4 stappen:

1. Dermabrasie; Vernieuwt de huid door dode huidcellen te verwijderen.
2. Regenererend anti-ageing serum; stimuleert celregeneratie met o.a. pure vitamine C.
3. Anti-ageing gezichtsmassage; de huid wordt verstevigd met, onder andere, hyaluronzuur.
4. Tevens krijgt u een anti-ageing gezichtsmasker met onder andere pro-collageen. Dit herstelt de glans. Voor een zichtbaar jongere uitstraling.

Au-Bain Marieke - Guinot 7

 

Eye Logic

Eye Logic is een behandeling specifiek voor de ogen. De behandeling is speciaal voor deze kwetsbare zone ontwikkeld. Het richt zich op de wallen, donkere kringen, kraaienpootjes en fronsrimpels.

Door middel van ionisatie met het hydradermie apparaat, wordt het serum gel Yeux age logic door de huid opgenomen. Dit heeft een drainerend effect. Vervolgens wordt er een verfrissend en tevens liftende massage uitgevoerd rond de ogen. Als laatste volgt het vlies masker, dat een ontspannende werking heeft en de ogen weer laat stralen.

Meer informatie of een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Terwijl 90% van de vrouwen regelmatig naar hun kapper gaan, legt slechts 10% van de vrouwen hun gezicht of hun lichaam in de zorg van hun schoonheidsspecialiste. Gebrek aan tijd, en dezelfde resultaten kunnen thuis worden behaald worden hiervoor als reden gegeven. Zorg in een schoonheidssalon blijft echter de snelste manier om te ontsnappen aan uw dagelijks leven en om schoonheidsdoelen te vervullen. Of het nu gaat om ontharing, lichaamsverzorging of gezichtsverzorging.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook telefonisch via 0161-43 13 38. Of maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste. Vervolgens plant u zelf een afspraak in.