Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Het wonder van gesplitst collageen

Vind jij het fijn om een jonge huid te behouden? Of wil je dit bereiken zonder cosmetische ingrepen? Dan is er goed nieuws! Bij Au-Bain Marieke kun je dit bereiken met de semi-medische producten van QMS Medicosmetics; op dit moment het beste anti aging systeem dat verkrijgbaar is!

Wat is er zo speciaal aan QMS Medicosmetics?

Met deze unieke, gepatenteerde anti aging therapie is het mogelijk om zonder de huid te beschadigen, collageen in de huid te brengen. QMS is in staat het tekort aan collageen aan te vullen, waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terug krijgt. De producten bestaan uit maar liefst 70% actieve werkstoffen, waaronder een hoog percentage collageen. QMS is geschikt vanaf 30 jarige leeftijd, vanaf dan verminderd namelijk de collageen aanmaak in de huid. Met een goede samenwerking tussen specialist & klant, behandeling & product, komen we tot prachtige resultaten. Al na één behandeling in de salon zie je duidelijk verschil. De behandeling thuis is net zo belangrijk en geeft een spectaculaire verbetering.

Wat kun je verwachten tijdens een behandeling van QMS Medicosmetics?

– Na 1 maand wordt het huidreliëf gladder
– Na 2 maanden verdwijnen de eerste lijntjes
– En na 3 – 4 maanden zijn de poriën fijner, rimpeltjes verminderd en is het huidoppervlak egaler

Om mooie resultaten te bereiken werken we in 3 fases van elk 4 maanden:
– De vocht- en vetbalans van de huid wordt in evenwicht gebracht (fase I)
– Het verstevigen van de huid (Fase II)
– Het perfectioneren door pigment en lijntjes aan te pakken (fase III)
Ongeacht welk merk je in het verleden hebt gebruikt, je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken met QMS medicosmetics.

Zuurstof

De bron van het leven van alle cellen. De huid houdt van zuurstof, het belangrijkste levenselement, bouwsteen en energieleverancier tegelijkertijd. QMS-medicinale zuurstof versterkt de werking van diverse bestaande behandelingen zoals littekenbehandeling, acne, anti-aging, hyperpigmentatie, peelings en als nabehandeling bij cosmetische ingrepen. Door de combinatie collageen en zuurstof wordt de huid gelift en steviger. QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een stralende huid

Au-Bain Marieke - QMS Medicosmetics

Wat doet zuurstof tijdens de behandeling?

– Optimalisering van de celfuncties en celvernieuwing
– Sterke verbetering van de doorbloeding
– Versnelde wondgenezing (littekens)
– Verfijnen van de poriën
– De contouren worden strakker
– Een stralende huid met een levendige teint


Neo Tissuedermie

Deze behandeling brengt op een natuurlijke manier collageen voor langere tijd in de huid.
Het zorgt voor een stevige en veerkrachtige huid, laat fijne lijntjes verdwijnen en verbetert de contouren van het gezicht.
Het weefsel wordt vernieuwd en ook het in balans brengen van de huid zowel vocht als vethuishouding krijgen in deze behandeling alle aandacht.

Ultraschall therapie

De allernieuwste methode van QMS bestaat uit de Ultraschall therapie.
De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een geavanceerd apparaat dat geluidsgolven tot diep in de zevende huidlaag brengt waardoor steuncollageen deze diepte kan bereiken.
Daar bevinden zich de spieren de behandeling zet deze aan tot samentrekking waardoor de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbetert.
Al na één behandeling, is er een overduidelijk resultaat zichtbaar.

Classic

Bij een futloze of verslapte huid, werkt de QMS classic behandeling bijzonder effectief. De huid wordt eerst diep gevoed met collageen.
Om de werkzame stoffen optimaal in de huid door te laten dringen, wordt er een modellagemasker aangebracht met als resultaat een stralende en verstevigende huid.
Deze behandeling is ook geschikt voor cliënten die een plastische of cosmetische operatieve ingreep overwegen.

I.T.E.M. Tab

Deze korte versie van een QMS behandeling is vooral gericht op het herstellen van het vochtgehalte in de huid.
Het aanbrengen van een speciaal gezichtsmasker staat centraal hierin.

SK Alpha

Deze behandeling is ter verbetering van de doorbloeding en het verwijderen van afvalstoffen waarbij de diepere huidlagen een frisse boost krijgen.
Het stimuleert een betere doorbloeding van de huid en is zeer geschikt aan het begin van een nieuw seizoen maar ook voor mensen die met het QMS huidverjongingsysteem willen starten.

Gecombineerde behandelingen
Neo Tissue dermie & Ultraschall
I.T.E.M. tab & Ultraschall
Vip behandeling
Lift-o-Firm & I.T.E.M. tab
Classic & I.T.E.M. tab

Kijk voor de prijzen in onze prijslijst. Aan elke QMS Medicosmetics behandeling kunnen enkele opties toegevoegd worden namelijk zuurstof (€ 15,00 extra),
Ultraschall (€ 25,00 extra) of Microdermabrasie (€ 25,00 extra).

Meer informatie of een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook telefonisch via 0161-43 13 38. Of maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste. Vervolgens plant u zelf een afspraak in.