Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Lange en volle wimpers in 6 weken!

Aphro Celina Eyelasserum revitaliseert en stimuleert de groei van wimpers op een natuurlijke manier. Breng het wimperserum één keer per dag aan als eyeliner en je zult zien dat in 4 tot 6 weken je wimpers écht langer, voller en sterker zijn geworden!

Wimperverlenging op veilige wijze

Aphro Celina Eyelasserum verlengt wimpers veilig en wetenschappelijk onderbouwd. Het serum bevat geen conserveermiddelen waardoor de kans op allergische reacties minimaal is. De ontwikkeling en productie van dit serum vindt plaats in Duitsland en voldoet aan alle Europese regelgeving. Duitse topkwaliteit!
€ 49,95

Aphro Celina Deluxe

Aphro Celina Deluxe is een krachtige variant van het wimperserum.
Breng het wenkbrauwserum eenmaal per dag aan op de huid , en na 8 weken heb je écht vollere wenkbrauwen!

_________________________________________________________________________________________________________

Janzen Body, Bath &Home

Puur, open en echt. Parfums, body-producten en accessoires die altijd rust uitstralen en energie geven. Zuiver, heerlijk ongecompliceerd en bereikbaar. Dankzij een ingetogen prijs en strak design. 100% Dutch.

De rustieke geuren zijn een aanvulling voor een ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest!

Parfumcollectie

Janzen zoekt over de hele wereld naar de allerbeste ingrediënten. Zoals heerlijke oliën en geuren uit Grasse. Er zijn zes unieke parfums. Met ieder een eigen karakter.

Janzen zet de meest oorspronkelijke en eigentijdse verzorging neer. Een beleving voor de zintuigen – zin en zen. Verwen jezelf. Geniet samen of geef het Janzen-gevoel aan een ander.

Prijs vanaf € 7,95.

Janzen for Body, Bath & More