Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Huidverbetering

Huidverzorging alleen lost onderliggende huidproblemen zoals acne, grove poriën, (acne)littekens, rosacea, pigmentvlekken en couperose niet op. Dit gebeurt enkel bij huidverbetering. Hierbij richten de behandelingen zich op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid.

Bij huidverbetering gebruiken we verfijndere ingrediënten in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huid processen positief worden beïnvloed. De effecten van deze behandelingen zijn vaak verbluffend.
Er zijn vele soorten behandelingsmogelijkheden. Elke behandeling is uniek, en wordt daarom op maat gemaakt voor uw huid.

Bezoekt u ons voor het eerst, dan starten wij met een intakegesprek. Uw wensen en de behandeltechnieken stemmen we goed op elkaar af. Hieruit volgt een passende behandeling dat het gewenste resultaat bereikt. Maak eenvoudig een online afspraak of neem contact met ons op.

Acne

Au-Bain Marieke is gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van acne.

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklierfollikel. Het komt niet alleen voor bij pubers, ook op latere leeftijd kan acne ontstaan. De mate waarin acne voorkomt, wisselt in hevigheid. De één heeft last van enkele puistjes, terwijl het bij de ander een uitgebreidere aandoening is met pijnlijke ontstekingen in het gelaat of op de rug, schouders, hals en nek.

Oorzaken die een rol kunnen spelen bij acne zijn:
– Hormonale schommelingen;
– Gebruik van bepaalde medicijnen;
– Stress;
– Contact met bepaalde stoffen.

Hoewel niet bewezen, hebben onderzoeken aangetoond dat ook voeding een rol kan spelen bij het ontstaan van acne. Acne hoeft echter niet onder genoemde omstandigheden te ontstaan. Acne kan langdurig en hardnekkig aanhouden en wanneer het niet zorgvuldig behandeld wordt kunnen er op den duur littekens ontstaan.

Littekens, pigmentvlekken, grove poriën en huidstructuur, eczeem, roodhuid etc.

Herkent u ze, van die kleine storende oneffenheden? Zoals bijvoorbeeld littekens ten gevolge van acne of pigmentvlekken. Een grove huidstructuur of zonbeschadigde huid? Maar ook roodheid en irritatie? Au-Bain Marieke biedt veel mogelijkheden en ervaringen om deze storende oneffenheden aan te pakken.

Couperose

Elk lichaam bevat duizenden haarvaatjes, die het hele lichaam van voeding voorzien en afvalstoffen afvoeren. Helaas willen deze kwetsbare haarvaatjes nog wel eens verwijden, waardoor ze zichtbaar worden. Vooral in het gelaat is dat ontsierend, en bovendien moeilijk te camoufleren. Ook op decolleté, romp en zelfs benen is het vaak storend.

De vernieuwde SSR huidverbetering is geschikt voor het behandelen van pigmentvlekken en couperose. Au-Bain Marieke werkt met een ultramodern CLEO 26 SHR & SSR. Het is een zeer veilige behandeling zonder bijwerkingen en vrijwel pijnloos.

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne kristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden. Hierdoor is de microdermabrasie uitermate geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld littekens en pigmentatie.

Deze behandeling kan geïntegreerd worden met andere behandelingen. Au-Bain Marieke is lid van de brancheorganisatie ANBOS en gespecialiseerd en gecertificeerd in acne behandelingen. Hierdoor staan we geregistreerd en zijn we erkend bij diverse zorgverzekeraars waardoor u een vergoeding ontvangt voor de behandelingen. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

SSR huidverbetering

SSR betekent Super Skin Rejuvenation dit staat voor een aantal huidverbeteringsbehandelingen die we kunnen doen met de CLEO-26 door middel van licht.

1. Behandeling van fijne lijntjes, rimpeltjes en grove poriën

Het speciaal gefilteerde licht (410 tot 1000Nm), de sterke energie en de frequentie van de flitsen geven een stimulans aan de fibroblasten om meer elastine en collageen aan te maken in de huid. De huid wordt strakker, de structuur wordt fijner en fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen. Behandeling kuur 1 keer per week, 4 tot 6 behandelingen

2. Behandeling van acné en actieve ontstekingen

De lichtflitsen geven een verwarming van de haarschacht en doden hiermee de bacteriën in de talgklier. Ontstekingen gaan weg en de huid herstelt. Behandeling kuur 1 keer per week, 4 tot 6 behandelingen

3. Behandeling van hyperpigmentaties

De verwarming door de lichtflitsen zorgen ervoor dat het ‘pigmentklontje’ los in de opperhuid komt en dat het binnen 10 dagen eruit groeit. Na de behandeling wordt de hyperpigmentatie eerst donkerder daarna komt het als zwarte spikkeltjes uit de huid. Behandeling om de 3 weken, 3 tot 5 behandelingen

4. Behandeling van couperose en rosacea

Het oxyhemoglobine in de adertjes vangen de lichtflitsen op en zetten deze om in warmte. hierdoor „smelten“ de adertjes dicht. Bij rosacea geeft het tevens een desïnfectie aan de ontsteking. Behandeling om de 3 weken, 3 tot 5 behandelingen

Informeer bij ons voor een speciale behandel prijzen.

Online een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste en plan een afspraak in. Contact opnemen mag natuurlijk ook: 0161-43 13 38.