Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Anti-aging

Oud worden willen we eigenlijk allemaal wel. Maar op “ouder worden”, zit niemand te wachten. En toch gebeurt het. Ook met de huid. Zonlicht, erfelijke factoren, roken en alcohol zorgen ervoor dat het natuurlijke collageen in het lichaam langzaam maar zeker wordt afgebroken. Op den duur leidt dit proces tot rimpelvorming, ouderdomsvlekjes en afname van de stevigheid en elasticiteit van de huid. Gelukkig zijn er tal van anti-aging behandelingen om dat proces zoveel mogelijk te vertragen en de huid weer in een goede conditie te brengen.

Het anti-Aging systeem van !QMS Medicosmetics

Vind jij het fijn om een jonge huid te behouden? Wil je dit bereiken zonder cosmetische ingrepen? Dan is er goed nieuws! Bij Au-Bain Marieke kun je dit bereiken met de semi-medische producten van !QMS; op dit moment het beste anti-aging systeem dat verkrijgbaar is!

QMS Medicosmetics - Au-Bain Marieke

Rimpels verdwijnen direct met de Mesotherapie

Met de Mesotherapie zijn vervelende rimpels en lijntjes in de huid eenvoudig te verhelpen. Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet naar tevredenheid en van korte duur. Wij doen dit anders!

Unieke methode voor de huid met een verbluffend resultaat

Wij hebben als één van de weinige instituten een meso-gun apparaat. Dit apparaat is in staat om cross -linked hyaluronzuur in te brengen. Het product is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels direct op en geeft meteen een verbluffend resultaat. De meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf de hoeveelheid hyaluronzuur bepaalt wat nodig is. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

Anti-aging bij Au-Bain Marieke

Online een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste en plan een afspraak in. Contact opnemen mag natuurlijk ook: 0161-43 13 38.