Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Cosmetisch arts

Herkent u ze? Van die kleine, storende oneffenheden? Te klein om naar een chirurg te stappen, maar te groot om er in de spiegel langs te blijven kijken? Of het nu gaat om minder rimpels, vollere lippen, meer huidvolume of betere gezichtscontouren, het is vandaag de dag geaccepteerd wanneer we de tekenen van uiterlijke veroudering willen aanpakken. Door een relatief kleine ingreep is het tegenwoordig mogelijk een goed resultaat te bereiken. Regelmatig komt een cosmetisch arts in onze salon die de volgende behandelingen kan uitvoeren:

Botox

Botox blokkeert het ‘aanspan-signaal’ tussen de zenuwtjes in de huid en de huidspieren. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid zich niet meer (volledig) aanspannen.

Botox wordt rechtstreeks in de spier gespoten die de rimpel veroorzaakt.Het ontspant de spier en daardoor ook de huid.

Binnen een aantal dagen ziet u al resultaat, maar het volledige resultaat is pas na ongeveer 2 weken zichtbaar. Het effect houdt een aantal maanden aan, daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toe. Om het resultaat te behouden dient de behandeling daarna weer herhaald te worden.

Goed om te weten:

Botox is een veilig geneesmiddel met vrijwel geen bijwerkingen. Het blokkeert de werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen. Hierdoor kunnen de klieren geen zweet produceren. Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen.

Fillers

Fillers (rimpelvullers) kunnen gebruikt worden om lijntjes en rimpels in het gelaat te vervagen, om vollere lippen te creëren en gezichtscontouren als wangen opnieuw vorm te geven. We starten de behandeling altijd met een uitgebreide huidanalyse. Hierin bespreekt u samen met onze cosmetisch arts  uw wensen en behoeften. Aan de hand hiervan  stelt de arts een behandeling volledig op maat voor u samen. Tijdens de behandeling wordt er een combinatie gemaakt van fillers en gespecialiseerde behandeltechnieken.

Meteen na de behandeling is het resultaat al zichtbaar. De duurzaamheid van de fillers is gemiddeld 9 maanden. Het hyaluronzuur wordt langzaam opgenomen door het lichaam. Hierna kan er eventueel een ”touch-up” behandeling plaatsvinden.

Goed om te weten:

Hyaluronzuur kan zonodig actief worden opgelost. Er is een stofje, genaamd Hyazon, dat ingespoten kan worden om hyaluronzuur op te lossen. Afhankelijk van welk merk hyaluronzuur er gebruikt is, lost de filler binnen enkele uren tot enkele dagen op. Dit geeft extra veiligheid aan de filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid, hierdoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein. De filler (hyaluronzuur) wordt langzaam opgenomen door het eigen lichaam.

Online een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste en plan een afspraak in. Contact opnemen mag natuurlijk ook: 0161-43 13 38.