Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

(Definitieve) Ontharing

Ongewenste haargroei is “cosmetische vijand nummer één”. Maar liefst 60 tot 80% van alle West-Europese vrouwen heeft er last van. Wij helpen u definitief van overtollige haartjes af, zodat u voortaan geniet van zachte, gladde oksels, benen en bikinilijn. Ook (dons)haartjes in het gelaat verdwijnen voorgoed. Veelal vergoeden zorgverleners deze behandelingen voor (definitieve) ontharing.  Raadpleeg hiervoor uw polis.

SHR ontharen

De allernieuwste methode om definitief haar te verwijderen bij vrijwel ieder haar en huidtype heet ontharen met SHR in Motion (Super Hair Removal). SHR is een verbeterde IPL-technologie door een verlaagde energie i.c.m. een verhoogde frequentie. SHR ontharen met het revolutionaire SHR systeem werkt zeer snel en zeer effectief. De behandeling is zo precies, dat alle energie werkelijk in het haarzakje terecht komt.

Deze methode van ontharen richt zich op het eiwit in de stamcellen. Brede snelle pulsen door middel van de glijtechniek, geven veel energie in de huid en verwarming tot 40 graden. Hierdoor vernietigen de stamcellen van haarschacht en haarfollikel. Alle andere weefsels blijven intact. Door deze techniek zijn we niet meer afhankelijk van haar en huidskleur en kunnen we nu dus ook donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes, blond, rood- succesvol behandelen. Daarnaast is de groei periode van de haar niet meer belangrijk en kunnen we regelmatiger behandelen. U heeft in de meeste gevallen minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Over het algemeen zijn per zone 6 a 10 behandelingen  (om de 5 tot 6 weken) nodig tot al het haar definitief is verdwenen. Dit heeft te maken met de groeicyclus van het haar, hormonen en de dikte van het haar.

Als de haarfollikel vernietigd is, komt deze niet meer terug en het haarzakje blijft leeg. Maar er kunnen na verloop van jaren wel nieuwe haren gevormd worden van haarzakjes die tijdens de behandelingen/kuur inactief waren.

Vrijwel pijnloos en geen kans op verbranding!

Natuurlijk werken we alleen met de allernieuwste, medisch gecertificeerde apparatuur.

Met de SHR in Motion  kunnen alle overtollige en ongewenste haren op een veilige en pijnloze manier BLIJVEND verwijderd worden, bij vrouwen zowel als bij mannen.

Informeer bij ons voor een speciale behandelings kuur prijs.

Definitieve ontharing - Au-Bain Marieke

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een van de langst bestaande methode om haarzakjes defintief te verwijderen. Au-Bain Marieke gebruikt deze methode om blonde, witte, rossige, grijze en donkere haren te behandelen.

De behandeling: er wordt een dun naaldje langs de haar in het haarzakje geschoven en er wordt enkele seconden stroom gegeven. U voelt dit als warmte. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen. Omdat elektrische epilatie erg tijdrovend is, wordt deze behandeling vrijwel alleen ingezet bij behandeling van gezichtsbeharing.

Controleer uw polis of vraag uw zorgverzekeraar naar de hoogte van de vergoeding voor (definitieve) ontharing en de eventuele voorwaarden. En neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen.

Harsen

Harsen is het weghalen van ongewenst haar door op uw huid een warme hars te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en deze er af te trekken. Deze ontharingsmethode kan pijnlijk zijn.

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes (bijvoorbeeld scheren) is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot zes weken komen de haartjes weer terug, maar zijn zachter en dunner dan voorheen.

Voor tarieven van de verschillende behandelingen voor (definitieve) ontharing, zie prijslijst.

Online een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk in onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste en plan een afspraak in. Contact opnemen mag natuurlijk ook: 0161-43 13 38.