Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Ons team bestaat uit 4 personen met verschillende specialismen. Dat is terug te zien in een diversiteit aan behandelingen. Door regelmatig trainingen te volgen, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, om u een duidelijk en persoonlijk advies te kunnen geven!

Anjola Dam-Bindels

Vanaf 2012 versterk ik het team van Au-Bain Marieke en in 2016 heb ik de salon van Marieke overgenomen. In de ruim 30 jaar dat ik werk in de huidverzorgingsbranche, heb ik me gespecialiseerd in het oplossen van diverse huidproblemen. Voor ik bij Au-Bain Marieke aan de slag ging, ben ik ook 3 jaar werkzaam geweest als docente voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Mijn drijfveer binnen mijn werk is vooral het contact met klanten en het samenwerken aan een gewenst en goed resultaat.

Danielle Schellekens

Vanaf 2003 werk ik bij Au-Bain Marieke. Voor die tijd ben ik werkzaam geweest bij een soortgelijke schoonheidssalon. Mijn specialisaties zijn diverse massages en dermatologie. Voedingsleer en homeopathische genezing interesseren mij zeer, zodat ik de innerlijke met de uiterlijke verzorging kan combineren. Dit alles zorgt voor een nog optimalere huidconditie met een stralend resultaat.

Anniek Gaudelius

Ik ben ruim 13 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche. Sinds eind 2015 werk ik met veel plezier bij Au-Bain Marieke. Naast het geven van diverse gelaatsbehandelingen ben ik ook gespecialiseerd in visagie en pedicure. Aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit komen voor mij altijd op de eerste plaats. Ik streef er dan ook naar dat mensen met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Marieke van der Heyden

Marieke van der Heijden, een gedreven skin professional. Sinds 1999 ben ik verbonden aan het instituut Au-Bain Marieke en werk momenteel als freelance schoonheidsspecialiste met specialisaties als Meso therapie en permanente make- up. Ik ben een vakvrouw, altijd bezig mijzelf te verbeteren op mijn vakgebied. Hierbij laat ik mij inspireren door de behoefte van de huidige markt. De competenties klantgerichtheid, resultaat gericht, leergierig en oprechte belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen in de branche zijn op mij van toepassing.