Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging
Au-Bain Marieke - Beauty Wellness Anti-Aging

Over ons

Ons team bestaat uit verschillende personen met verschillende specialismen. Dat is terug te zien in een diversiteit aan behandelingen. Door regelmatig trainingen te volgen, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, om u een duidelijk en persoonlijk advies te kunnen geven!

Anjola Dam-Bindels

Anjola Dam-Bindels - Au-Bain MariekeVanaf 2012 versterk ik het team van Au-Bain Marieke en in 2016 heb ik de salon van Marieke overgenomen. In de ruim 30 jaar dat ik werk in de huidverzorgingsbranche, heb ik me gespecialiseerd in het oplossen van diverse huidproblemen. Voor ik bij Au-Bain Marieke aan de slag ging, ben ik ook 3 jaar werkzaam geweest als docente voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Mijn drijfveer binnen mijn werk is vooral het contact met klanten en het samenwerken aan een gewenst en goed resultaat.

Anniek Gaudelius

Anniek Gaudelius - Au-Bain MariekeIk ben ruim 13 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche. Sinds eind 2015 werk ik met veel plezier bij Au-Bain Marieke. Naast het geven van diverse gelaatsbehandelingen ben ik ook gespecialiseerd in visagie en pedicure. Aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit komen voor mij altijd op de eerste plaats. Ik streef er dan ook naar dat mensen met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Meer informatie of een afspraak maken met Au-Bain Marieke:

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook telefonisch via 0161-43 13 38. Of maak eenvoudig een online afspraak. Bekijk onze agenda wanneer er plaats is bij de gewenste schoonheidsspecialiste. Vervolgens plant u zelf een afspraak in.