Neoderma

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die "schoonheid terug naar de natuur" brengt. De behandeling met actieve kruiden en plantenextracten lost vele problemen in de huidverzorging op. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën (waseline, lanoline), dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten. In de Neoderma producten zijn voor verschillende doeleinden liefst vijf verschillende kruidencocktails ontwikkeld.

Lees meer...

IPL ontharen

 

Ontharing door middel van flitslichten. Het licht wordt omgezet in warmte en komt via het pigment van de haar in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd. Gemiddeld zijn er 6 – 10 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat.

Lees meer...

Permanente make-up

Door middel van een micro-tatoeage wordt make-up zichtbaar op het gelaat aangebracht. Veiligheid en hygiëne staan hierbij centraal. We werken met pigmenten, hierdoor kunnen we perfecte kleuren creëren. Het resultaat blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar aanwezig.

Lees meer...

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne kristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden. In tegenstelling tot een chemische peeling kan bij een microdermabrasie behandeling de diepte en werking zeer nauwkeurig bepaald worden en zelfs per behandeld gebied aangepast worden. Hierdoor is de microdermabrasie uitermate geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld littekens en pigmentatie.

Lees meer...