Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die "schoonheid terug naar de natuur" brengt. De behandeling met actieve kruiden en plantenextracten lost vele problemen in de huidverzorging op De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën (waseline, lanoline), dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten. In de Neoderma producten zijn voor verschillende doeleinden liefst vijf verschillende kruidencocktails ontwikkeld.

 neoderma biopeeling

Biopeeling

Kruidenpeeling om de huid geheel te vernieuwen o.a. voor:

  • alle vormen van acné
  • vette huid met open poriën
  • pigmentvlekken
  • rokershuid
  • psoriasis
  • eczeem

De biopeeling is een mengsel van zorgvuldig geselecteerde chinese kruiden welke worden verwarmd en voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. De Neoderma biopeeling doet de celdeling versnellen waardoor het metabolisme van de huid en de collageen productie wordt gestimuleerd met een verjongend resultaat.
Tarief per behandeling: € 79,50


 neoderma neo white

Neo White

Een speciale behandeling om de huid lichter te maken en voor het behandelen van pigment en ouderdomsvlekken. De Neo-white treatment is gebaseerd op actieve, natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit die celvernieuwing stimuleren en tyrosinase enzymatische activiteit belemmeren. Hierdoor verminderen hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken.
Tarief per behandeling: € 79,50

 


 neoderma rebalancing

Rebalancing

Deze behandeling is zeer geschikt voor de vette en gecombineerde huid met een reinigend, ontstekingremmend en samentrekkend effect. De rebalancing treatment kan voor een eenmalige behandeling, maar in geval van een zeer vette of gecombineerde huid is het aan te raden om deze behandeling in kuurverband te doen. In geval van hardnekkige acne kan de behandeling worden toegepast in combinatie met de biopeeling.
Tarief per behandeling: € 79,50