foto marieke 

Marieke van der Heijden

Dit vak boeit mij al sinds mijn kindertijd. Prachtig vond ik het om "schoonheidsspecialistje" te spelen. Na een intensieve studie en het opdoen van veel jaren ervaring, ben ik in 1999 gestart met mijn eigen bedrijf in Bavel. Inmiddels gegroeid naar een team met verschillende personen met eigen specialismes. Dat is terug te zien in een diversiteit aan behandelingen. Binnen mijn expertise valt o.a. permanente make-up, het verwijderen van oneffenheden en het herstellen van huidproblemen.


foto danielle 

Danielle Schellekens

Vanaf 2003 werk ik bij Au-Bain Marieke. Voor die tijd ben ik werkzaam geweest bij een soortgelijke schoonheidssalon. Ik ben gespecialiseerd in de gelaatsverzorgende behandelingen en diverse massages. Voedingsleer en homeopathische genezing interesseren mij zeer, zodat ik de innerlijke met de uiterlijke verzorging kan combineren. Dit alles zorgt voor een nog optimalere huidconditie met een stralend resultaat.


foto anjola 

Anjola Dam-Bindels

Vanaf 2012 versterk ik het team van Au-Bain Marieke. In de ruim 25 jaar dat ik werk in de huidverzorgingsbranche, heb ik me gespecialiseerd in het oplossen van diverse huidproblemen. Voor ik bij Au-Bain Marieke aan de slag ging, ben ik ook nog 3 jaar werkzaam geweest als docente voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Mijn drijfveer binnen mijn werk is vooral het contact met klanten en het samenwerken aan een gewenst en goed resultaat.