lente

5 veranderingen die je moet maken in je huidverzorging voor in de lente!

Ons motto: nieuw seizoen, nieuw huidverzorgingsregime! De lente is de officiële start van de seizoenen en aangezien dit seizoen weer op de loer ligt hebben wij een aantal veranderingen die je zou moeten maken opgeschreven zodat jij klaar bent voor de lente!

Begin met scrubben

Sneeuw, hagel en regen kunnen zorgen voor een forse laag ‘troep’ op de huid. Van dode huidcellen, overgebleven product en milieuvervuiling. Dat is vooral waarom wij in het nieuwe seizoen aanraden dat je begint met scrubben.

Een lichte scrub, gevolgd door een vochtinbrengend masker, zal de huid helpen om die oude winterhuid te verwijderen. Om de huid soepel en gehydrateerd te houden raden we aan om het gezicht maximaal drie keer per week te scrubben. Advies over een goede scrub? Neem contact met ons op!

lente

Ga lichter!

Voorbij zijn de dagen van winterjassen, mutsen en handschoenen en dus ook de dikke crèmes, lagen foundation om zo maar de winterwind te helpen bestrijden. Het is lente dus het is tijd om de zware producten te ruilen voor lichtere! Denk hierbij vooral aan je crème en ook je foundation!

Zonnebrand aanbrengen (en nog een keer)

Na maandenlang in het donker te hebben geleefd (oké misschien overdrijven we een beetje) maar is de bescherming voor de zon een must! De temperaturen beginnen weer te stijgen, we zullen vaker naar buiten gaan en dan is het onwijs belangrijk dat we onszelf goed insmeren.

De lente brengt een hoog risico aan verbranding en zonschade met zich mee. Hoewel het weer warmer is, is het nog steeds fris en voel je vaak niet aan hoe sterk de zon al is. Breng iedere ochtend een zonnebrandcrème aan en breng het nog een keer aan zodra je naar buiten stapt!

Voeg een oogcrème toe aan je régime

Omdat de zon feller wordt in de lente zijn meer mensen geneigd om te gaan knijpen met de ogen. Vaak liggen de zonnebrillen nog ver weg opgeborgen en vergeten we door het toch nog wel frisse weer die mee te nemen. Om de fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen te kunnen bestrijden is het belangrijk dat je een oogcrème gaat gebruiken! En daarnaast vergeet dus de zonnebril niet zodat je niet zult knijpen met de ogen!

Zoek een make-up met zowel dekking als bescherming

Aangezien je nu meer tijd in de zon zult doorbrengen is het tijd om nieuwe make-up te gaan scoren. Vind de perfecte foundation of BB-cream die naast een geweldige dekking ook zorgt voor bescherming de gehele dag door! Dit is niet alleen een investering om er NU prachtig uit te zien, maar het is een investering voor de lange termijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *