5 dingen die je moet weten over wimperlifting!

Wimperlifting is als een push-up BH voor je wimpers.

Ook wel gezien als het milde alternatief voor wimperextensions, geeft de wimperlift jouw eigen wimpers een lift en een mascara-advertentie waardige krul, zonder de wimpers te beschadigen. En dat gedurende zo’n 6 tot 8 weken!

Het is een pijnloze behandeling.

Wel kan het een beetje vreemd aanvoelen, omdat je gedurende de hele behandeling je ogen moet dichthouden en dus niet ziet wat er gebeurd. Na het reinigen van de wimpers en de huid om de ogen, worden de wimpers om een “silicone pad” heen gevouwen en behandeld met een drietal lotions om de krul erin te krijgen en te behouden. Eigenlijk een soort jaren ’80 permanentje voor je wimpers dus! 

Au Bain Marieke - wimperlifting

De eerste 24 uur na een wimperlifting zijn cruciaal.

Als je Reese Whiterspoon in Legally blonde hebt zien schitteren, dan weet je dat “de hoofdregel van het onderhouden van permanent is dat het voor minstens 24 uur verboden is om je haar nat te maken omdat het risico bestaat dat het werkende bestanddeel wordt gedeactiveerd.” Hetzelfde geldt ook voor wimperliften! Voorkom de eerste 24 (liefst zelfs 48) uur dat je wimpers nat worden door wassen, stomen, zweten of mascara. Huilen zorgt er ook voor dat je wimpers nat worden, dus vermijd ten alle tijden het kijken van the Notebook.

Na die eerste 24 uur is er bijna geen verzorging nodig.

En kun je terug naar je gebruikelijke ochtend- en avondritueel. Wel is het gebruik van verzorgings- en make-up producten met olie af te raken, omdat dit de wimpers verzwaart. En mocht je ondanks de mooie krul toch mascara willen gebruiken, gebruik dan het liefst geen waterproof mascara, omdat deze alleen met veel wrijven te verwijderen is. 

De houdbaarheid van de krul is gelijk aan de groeicyclus van je wimpers.

De groeicyclus van je wimpers is ongeveer 6-8 weken. Wanneer er aan het eind van deze cyclus een nieuwe wimper doorkomt, zal de krul verdwijnen en kun je de behandeling herhalen.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0161-43 13 38.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *